Winkel

Ontdek
onze keukenkasten live!

 

Een keuken kopen is leuker in onze winkel

Met ons overzichtelijk assortiment is het kopen van een keuken eenvoudiger en leuker. Bij het samenstellen van ons assortiment, zijn wij gedreven door kwaliteit en nuchterheid. Wij presenteren 8 keukenopstellingen in onze winkel, opgebouwd met Häcker Systemat 3.0 keukenkasten, Siemens apparatuur en vooral werkbladen van composiet. Wij leveren de merken Häcker Systemat 3.0, Siemens, Quooker en Franke.

Met liefde voor het keukenvak, betrokkenheid en servicegerichtheid, helpen wij dagelijks mensen bij het samenstellen en kiezen van een kwaliteitskeuken.

Eerlijke keukenzaak die meedenkt!

Wij zijn veel keukenzaken afgegaan en dit was de keukenzaak met het beste gevoel. Iedereen kent de horrorverhalen over handtekeningen, speciale aanbiedingen, apparaten die zij aanbevelen, enz. enz., maar hier totaal geen spraken van.

Raymond heeft duidelijk veel ervaring met het uitdenken van keukens, luistert heel goed en komt met goede tips. Hij drukt zijn ideeën niet door, dus luister hier zelf goed naar. Wat wij zeer prettig vonden is dat elk onderdeeltje wat je toevoegt in je keuken een prijs krijgt.

Wij hebben zelf de keuken in elkaar gezet, dit hebben wij nooit eerder gedaan, een uitdaging dus. Er zit geen Ikea beschrijving bij, dus veel zelf uitdenken en precies werken. Ook in dit proces konden wij Raymond om tips vragen, hier was ik wel eens te laat mee omdat ik dacht dat ik het wel op mijn manier kon oplossen. Kortom, ook na de verkoop was hij betrokken.

Over de keuken; Kwalitatief degelijke keuken!

Pieter en Juultje, Spaarndam

Ontdek onze keukenkasten live!

Kleuren combineren en afwerkingen van het fronten van dichtbij bekijken. Voelen hoe soepel en zacht laden en korven dichtgaan. Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur kun je zonder afspraak binnenlopen in onze winkel.

Maak een afspraak met een ervaren keukenontwerper

Voor het bestellen van keukenkasten. Een advies gesprek of gewoon even sparren of je plannen mogelijk zijn, maak je een afspraak. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling klopt.

Afspraak maken

Onze winkel is tijdelijk alleen op afspraak geopend voor het bestellen van keukenkasten

Openingstijden
ma 19.00 tot 22.00 uur op afspraak
di 19.00 tot 22.00 uur op afspraak
wo 19.00 tot 22.00 uur op afspraak
do Gesloten
vr 10.00 tot 17.00 uur
za 10.00 tot 17.00 uur
zo Gesloten

Adres

Thuiskeukens.nl
Industrieweg 3d
2421 LK Nieuwkoop
Contact

Gratis parkeren voor de deur
Winkel alleen bereikbaar via een trap

IBAN NL27 RABO 0155 0222 53
BTW NL850220464B01
KVK 51902621